OMKLÄDSEL

Är det värt att klä om favoritfåtöljen?

En gammal möbel har inte sällan en mer gedigen konstruktion och bättre kvalitet än den nytillverkade. Så, trots att det kanske inte blir billigare att renovera en möbel man trivs med jämfört med att köpa en ny, kan det ändå vara värt att lägga ner en slant på att klä om den.

 

I vår verkstad utför vi allt från helrenoveringar med byte av sadelgjordar, resårhus och stoppning, till att endast byta klädsel på din möbel. Stoppningsmaterialen kan vara allt från kroll och tagel via ädelfiber till polyeter, helt beroende på möbelns utformning och dina önskemål.

 

Möbeltyg kan du givetvis välja hos oss, vi har ett stort urval av kvalitetstyger från en rad leverantörer så som: United Fabrics, Trapiche & co, Harlequin, Romo, Linwood, Swaffer, Casadeco, Clarke & Clarke, J Brown, Blendworth, Scanaprima, Milla Design, Marks Pelle Vävare, Väveriet, Pagunette, Bogesunds Väveri, Lauritzon och Kvadrat.

 

Vi kan, i regel, beställa från de flesta andra leverantörer också om det behövs.

 

Vad kostar det?

För att kunna ge en prisförslag är det bra om du skickar en bild via e-mail, men det går också bra att höra av sig på telefon. Har du vägarna förbi är du alltid välkommen att besöka oss i vår verkstad på Adlerbethsgatan 25 i Fredhäll på Kungsholmen. Ibland är vi ute på uppdrag, så slå en signal först

(08 - 770 00 90)

 

 

Klicka på pilarna som döljer sig kanterna på fotografierna ovan för att se bildspel

Exempel på möbler omklädda och renoverade i vår verkstad. Klicka på bilderna för att få dem större.

Vet du förresten vad Tapetserare betyder?

Tapetserare kommer från franska ordet tapisserie som betyder duk eller matta. Förr hängde tapetsören upp gobelänger, men efterfrågan på komfort och design har gjort att tapetseraren idag stoppar och klär möbler.

 

BTL-Inredningar har sin verkstad i Fredhäll på Kungsholmen

Adlerbethsgatan 25, 112 55 Stockholm, 08-770 00 90 elr 0706-44 99 92

info@btl-inredningar.se

 

Våra kunder finns bl a i:

Lindhagen, L. och S. Essingen, Vasastan, City, Södermalm, Östermalm, Norrmalm, Alvik, Äppelviken, Ängby, Bromma, Traneberg, Smedslätten, Kungsholmen, Kristineberg, Hornsberg och Fredhäll