LÄDERARBETEN

Läderarbeten

Läder är ett fantastiskt material som bara blir vackrare med åren.

Rätt skött är det även starkt och tåligt, vilket gör det till ett utmärkt material för möbler. Det kräver dock att man sköter det med omsorg, och hos oss hittar du de produkter som behövs för rengöring och skydd av dina skinnmöbler.

Besök vår webbshop: www.tapetserilagret.se


Har din möbel trots allt behov av en lagning eller uppfräschning?

Om det uppstått en skada på din skinnmöbel, kanske en repa eller ett hål, har vi möjlighet att hjälpa till med reparation. Vi färgar även blekt skinn och tar hand om fläckar. Rengöring och skyddsbehandling av din möbel kan vi också utföra. För att få en uppfattning om vad som behöver göras mejla gärna en bild till: info@btl-inredningar.se så är det lättare att avgöra vilka åtgärder som kan vidtas.


Om det skulle visa sig att det inte går att reparera din skada kan vi även erbjuda omklädsel i läder.

Ledstänger lindande med läder

Reparation av skada där det gått

hål på skinnet

Infärgning av armstöd där

färgen nötts bort

Infärgning av sliten skinnplymå

Mats Theselius "Älgskinnsfåtäljen" omklädd i nytt skinn.

BTL-Inredningar har sin verkstad i Fredhäll på Kungsholmen

Adlerbethsgatan 25, 112 55 Stockholm, 08-770 00 90 elr 0706-44 99 92

info@btl-inredningar.se


Våra kunder finns bl a i:

Lindhagen, L. och S. Essingen, Vasastan, City, Södermalm, Östermalm, Norrmalm, Alvik, Äppelviken, Ängby, Bromma, Traneberg, Smedslätten, Kungsholmen, Kristineberg, Hornsberg och FredhällBilderna visar skinnmöbler före och efter infärgning, klicka på bilderna för  att göra dem större.


Möbeldoktorn är ett registrerat varumärke och titeln tilldelas de tapetserare och möbelreparatörer som genomgått Leather Master Scandinavias specialutformade utbildningar.